Gott nytt år!

Snart är det nytt år med nya möjligheter då kan man säga, Mitt nyårslöfte blir inte som alla andra gånger " sluta bita på naglarna" som alltid varit prio ett.. för det har jag ju äntligen lyckats med bara sådär endå (Y) Så vad ska man ha för nyärslöfte denna gång ? Hmm...

Ser fram emot kvällen äventyrliga äventyr, här är man taggad för trevligheter med massa trevligt folk och inviger det nya året med dom bästa:) kan inte bli bättre :)

Kom nyligen för övrigt hem från hudiksvall för att träffat pappsen och hjälp honom med flytten och grejer, mycket som händer där runt om kring nu, rena rama cirkusen med andra ord. Vad som händer vet jag knappt en själv eller så klart vet jag det men det är så mycket och det är helt enkelt en LÅNG historia, men nära och kära vet vad jag pratar om... Men det ordnar sig med sin tid.

Från ena till det andra så hade jag även tid hos frissan under tiden jag var hos pappsen, så nu är man ytterligare lite ljusare, men sådär jätte nöjd vart jag inte för lite randigt vart det med slingorna, vill hellre att de flyter in med varandra så lite zebra är jag dock och även att de gör inte ända in i botten och med tanke på att jag hade min egna hårfärg som utväxt så vart det som en kant vid hårbotten, Inte heller nå vidare snyggt, men hoppas de ger med sig senare :) Annars ska jag väll ta och lägga mig i ett varmt mysigt bad innan utgång och göra mig klar för kvällen :) Gott nytt år och trevlig fortsättning kära vänner! TJIING!



I could sing for a change!....

F i n n e r   i n g a   o r d   f ö r   t i l l f ä l l i g t . . .

P!nk - Raise your glass


22.40

Idag mår man som förtjänat, Men inge vidare med andra ord! Men hade en kanon kväll så länge det vara innan man fick ta hant om en dyngrak pojkvän (Y);P Haha.. Fick nå enstaka bilder som ni kan se här nedan. :)

Annars så för övrigt ligger jag nu mera i säng med älsk som vi gjort den mesta tiden utav den här dan, en typiskt sådan dag i dag vill säga, och ska ännu en dag upp tid i morgon för att dra till gävle för att inhandla lite smått och gott :)) Så jag ska väll ta och sussa lite nu så jag orkar springa i lite affärer, NattiNatti..





25.12.10

Nu kan jag stryka manikyr på min lista, Nu har jag allt eget hemma, lampa och allt som hör till så nu jävlar ska jag bara lära mig hur man gör och sätta dom på plats och sedan kan jag fan börja ta betalt och göra på andra hihi^^ Suuuper nöjd med min julklapp/julklappar :D Jag har ju faktiskt nämligen också varit så duktig nu och sparat mina egna naglar som jag aldrig någonsin trodde jag skulle klara av, men nu mera är dom lång och fin och ska bli ännu finare hihi^^

Nu återstår två saker från min lista men jag ska se till att fixa en tatueringstid i januari så får hoppas på att det går som jag vill eftersom jag dock är under arton år ;S Men ska nog inte vara så stort problem, för det finns ju ställen där dom gör under arton så det är bara att leta :)

Kväll innebär massa trevligheter så klockan får gärna ticka iväg så man får börja göra sig i ordning åtminstone, ligger just nu bara och latar mig i soffan och är helt utmattad och har precis slängt i mig lite käk så ligger ännu en gång helt död i soffan ;D Hehe..




23.12.10

Ja, Nu är all julfix klar't, Har fixat och donat med sista julklapparna och slagit in varenda en så nu är allt klart och nu inväntar jag morgondagen trevligheter. Nu är det JUL! :D

Sitter nu hemma hos pappsen och har lite uppesittakväll-mys, och fick även nyss besök utan två tärnor, som bestod utav en nellbeck och en adrian Hehe, Inte fel inte :) Ska alldeles strax ta mig en dusch och lägga mig så man orkar sig upp i morn eftersom det är kliva upp tidigt som gäller ;P Så får jag önska er en God Jul! TJIING!



Enrique Iglesias ft. Nicole Scherzinger - Heartbeat


18.12.10


Nu har jag bestämt mig för att fortsätta med att ljusa upp mitt hår lite till men ändå behålla mitt mörka i underhåret, sen lite senare någon gång så ska jag nämligen också testa att bli mörkröd faktiskt, kanske lite.. lite mörkare än den på bild men det blir ett försök någongång senare när jag tröttnat på att vara ett ljushuvud :)) (Y)


Min första kärlek

Min första riktiga kärlek är mitt förhållande med Marcus blomqvist! Vi har nu varit tillsammans i snart 4 år den 2:a Mars och vi är ny förlovad och lyckliga tillsammans! :)

Han var ouppnåelig, trodde jag, min första riktiga kärlek. Ett år äldre och med tjejer som ständigt hasade honom i hälarna. Men han tog fullständigt andan ur mig. Allt började med att Marcus var en typiskt " skolans snyggaste kille", så det var så man visste vem han var, och han hade tidigare haft ett förhållande med en utav mina bästa vänner, så genom henne visste jag även också vem han var sen tidigare, men vi hade inte den kontakten med varandra så vi pratade inte, vi kände liksom inte varandra även fast jag några gång träffat honom så växlade vi knappt ens nå ord med varandra. Marcus var den där 15 åriga playern som tidigare sagt hade tjejer som ständigt hasade honom i hälarna. Så jag tog inte han på allvar som alla andra gjorde, jag visste då att jag inte hade nån chans på den typen av kille och han var för mig helt ouppnåelig, " Jag var inte en av dom tjejerna" Trodde jag... :P Så jag hade inte ens dom förhoppningarna då,  Ialla fall..  Jag var heller inte en utav dom tjejerna som sökte honoms uppmärksamhet. Jag var "kär" som man säger fast jag egentligen inte visste vad ordet kärlek riktigt innebar då, i en annan kille som jag som sagt tyckte väldigt mycket om men som inte ens kände något för mig, och de gjorde jag då under 2 års tid innan marcus och hade full chå med de. Så jag var väll inte så speciellt intresserad från början utav marcus heller, eller varken ens brydde mig faktiskt. Jag trodde då att det krävdes större krav som tjej att få bli den lycklige Hehe ;P Vi pratade ju knappt så det fanns liksom inte ens på kartan då att det var möjligt att de någon gång skulle bli vi. ?! :D

2007 Någon gång i januari så berättade min kill kompis som jag gick i samma klass med och som spelade i samma bandylag som marcus om att han hade bett honom att fråga mig om jag vela komma upp och kolla på deras match på hällåsen då och tala om att han hade pratat lite om mig osv.
Men så hade han säkert gjor med massa andra tjejer det var väll så han börja, tänkte jag ;P och brydde mig inte, eller varken ens tog de på allvar då så jag gick inte ens dit. (A);P

Men så en dag i februari så ringde ett nummer mig, och jag hade ingen blekaste aning om vem det var eller kunde vara! Jag svara och han presenterar sig själv som marcus blomqvist, och jag dog innombords! han tog fullständigt andan ur mig. Vi pratade i timmar och det var om allt och inget. Det var sportlov och han var flera mil från mig och vi bestämde oss för att ses så snarast som möjligt när han kom hem. Dock hade han redan ett förhållande då men vi träffas under en kort tid i smyg, och till slut vart vi två, EN tillsammans! :D Då fick han mig att ändra uppfattning om honom, och det visade sig vara bra !:)

Vi är som sagt inne på vårt fjärde år nu tillsammans, och i sommras 8/8-10 förlovade vi oss livet är i fullgång. 
Vi har varit tillsammans ett par år, Delat ett par tårar, kallade varandra för fula smeknamn, kortare sagt " varit med om en hel del" Men oavsätt vad så älskar vi varandra fortfarande varandra lika mycket, Ialla fall jag dig hjärtat!! Jag vet inte riktigt vart jag hade stått idag, utan dig. Du har lärt mig nog mer eller mindre att vara människa. Du är min ängel. Det är du som får mitt liv att fungera, du är den luft jag andas och utan dig skulle ingenting fungera och jag skulle inte klara mig en sekund! Du har sådan stor betydelse i mitt liv och för vad som än händer kommer du alltid ha en stor plats i mitt hjärta älskling! Och DET VET DU !<3





     Min första kärlek tog mig någonstans, visade mig en sån plats som jag aldrig trodde fanns


Rihanna - California king bed.


Dag 1 - Om mig.

Rebecka Beatrice Aila Jansson är jag det!

17år, fyller 18 den 29:de Juli & livet är i fullgång.. Jag bor i Söderhamn med min mamma & syster i en lägenhet inne i stan. Eftersom mina föräldrar är skilda sen långt tillbaka så bor min pappa i hudiksvall sen ca 5 år tillbaka. Det är lite längre tillbaka änså som mamma och pappa skildes men mer om detta får ni veta i dag 3. Som sagt så kan det hända att man ser mig i hudiksvall en hel del också eftersom jag själv jobbar där och bor hos pappa varannan helg. Där jobbar jag på en kina restaurang och gjort sen augusti nån gång, så är ganska så ny, men allt flyter på som de ska (: Om några månader som det ser ut så flyttar vi till hudik, med mamma och syster då vill säga, Men inget som är riktigt klart ännu men letar efter en lägenhet först och främst. Sen eftersom jag går i skolan här på staffangymnasiet andra året på handel's programet och har min pojkvän som jag levt tillsammans med i snart 4 år så blir jag kvar i söderhamn så länge jag åtminstone gått klart skolan och kommer bo hos min bäjbe den mesta tiden åtminstonde försöka vara hos honom så mycket jag bara kan. Jag är ny förlovad med pojkvännen Marcus blomqvist, 18år snart 19år nu i januari och jag är lycklig! (: 

Jag älskar musik, jag älskar att sjunga! Och det presenterar en stor del av mig!
Jag har inte varit så stort fan för sport så inget jag varken hållt på med under min livstid hittils heller. Men handboll har väckt ett litet intresse men har stått över..

Så får jag inte missa att tala om att jag har ännu en till syster, så tillsammans har jag 2 små syskon, en hel och en halva Hehe.. Näe jag ska inte göra det allt för invecklat men Natalie blir tonåring efter jul så ännu är hon bara en 12 årig liten flicka men snart 13år i januari då vill säga, och sen har vi lill spretten Jennifer 8år och är ett riktikt charmtroll, Det jag vela komma fram till var att Jag och Natalie har samma mamma och samma pappa medan jag och jennifer har endast samma pappa, och jaa, det är lite invecklat alltihop men så småning om efter alla ämnen så kan du mig och mitt liv in och utan till, Hehe nästan så.. men för att det inte ska bli allt för invecklat nu så jag knappt har nå att skriva om i alla dessa punkter så är det här jag och en del av mitt liv, och är det nå du funderar på eller tycker jag missat tagit med om mig, så fråga gärna! (:


Välkommen till min nya blogg!

Hallåhallå! Ja, då har jag skapat mig en ny blogg för en liten ny snart och för att de var massa skit på den andra så tänkte göra ett nytt försök här istället, Så för att komma i gång lite och inte verka sämre än alla andra så tänkte jag ge ett försök på listan "30 dagar, 30 olika ämnen" jag med. Bytte dessutom ut till några egna förslag, så får vi se om jag orkar med allihopa eller om det tar svärstutt någonstans där mellan! (; 


Dag 01
– Om mig

Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Min önskelista
Dag 09 – Fula ovanor
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min favorit låt & varför
Dag 14 – Min barndoms vän
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min bästa födelsedag
Dag 19 – Min bästa resa
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Detta ångrar jag
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mitt jobb
Dag 30 – Något annat jag vill berätta 


RSS 2.0