Grattis på födelsedagen farbror Dimmy. 31/1

W e   A l l   M i s s   Y o u !


I   s t i l l   c a n ' t   b e l i e v e   y o u ' r e   g o n e .


Tim Berg - Seek Bromance


Världens bästa mormor!

Världens bästa mormor kom på besök med några nödvändiga lappar för lite hjälp till körkortet som ska fixas inom kort.. Känner mig motiverad !:D


15.17

Nyligen hem kommen från skolan, och har precis käkat och ska alldeles strax göra ett försök på gelénaglar på mamma :) beställde ju tippar som jag tidigare nämnde, så ska som sagt passa på nu och göra ett försök på mamma som får vara första försöks kaninen :) Hehe..




28.01.11

Min bääjbe fyllde 19 stora år i onsdags och vi fick inte mycket tid för varandra då, så myste till det med lite dragonen mat och film mys igår ist. Vart några hudralappar mindre in min plånka dock men mätt och belåten vart vi då iaf :) Och vi drog till med världens bästa film på länge " The karate kid " Helt klart se värd!!

För övrigt sitter jag nu i skolan och sov över ännu en dag, Att jag aldrig lär mig! Hoppas dagen går fort så jag får slänga mig i säng och sova några timmar till sen för att orka försöka fixa lite skolarbeten som ligger och släpar!


Min och Marcus nota efter dragonen igår! Jaaduu, Älskliing nästa gång är det jag som bestämmer restaurang, och det blir kina mat och det är inget du kan komma undan med denna gång serrö;) Det är du skyldig mig efter detta vill jag lova. Två omgångar dessutom ;O <3



24.01.11

Ja, då har mina senaste dagar varit i fullgång.. Jobbat och tog mig till första praktik dagen idag så nu återstår en sista praktik dag för denna vecka i morn och hoppas på att den går lika bra som idag:)

Annars ligger jag för övrigt i min säng och försöker ladda hem lite musik till min Ipod, tänkte att den var dags för lite användning nu. Väntar även på att min bääjbe ska komma hem från sin träning, sen så blir det film, mys och sova för vår del. :) Hoppas även på att få träffa Pappsen i morn som nu mera blivit gubbe sen igår ;) Hehe, eller vad sa du? Vart du 25 år eller hur var det ?;) haha..



Några roliga kommentarer där faktiiskt (;

00:25

Fått hört många kloka ord från älskliing i kväll! Och nu ligger jag ännu en gång i min säng helt ensam och ska försöka sova utan mitt lill hjärta här brevid ;( Tomt, Jag saknar!

Men upp i tid som gäller imorn, så godnatt kära vänner!

Du är det bästa som hänt mig!

21.01.11

Har varit en otroligt jobbig dag idag, så sjukt tacksam för dom underbara människorna i min omgivning som finns där och stöttar! Utan er hade jag inte klara av någonting! Ni är guld värda och så mycket mer!
Depp, depp, depp...

Bortse från de så har min älskade mamma och jag beställt tippar till mina gelénaglar så jag har massvis med tippar på ingång så jag kan testa att göra på folk:) Måste träna för att bli bättre, Har ett antal stycken som vill vara test " docka" så att säga. Så det blir kanoners!

Sen har vi syster yster som fyller hela 13 år i morn och blir en jobbig tonårsflicka nu med andra ord, Eller tjaaa, den perioden har hon ju redan passerat egentligen men då vet man att man har att vänta sig värre perioder med henne nu då alltså ;) hehe näe, nu ska jag inte vara elak här inte.. Så blir det tårta och massa bulla och fika, sen är det jobb som gäller för min del mellan 14.30 - 21.

Blir mycket pendlande dom här fyra dagarna framöver mellan hudik och söderhamn för mig,
På schemat står det till så här:
Lördag: Tågfärd till hudik för jobb mellan 14.30 - 21, då hemfärd till söderhamn.
Söndag: Tågfärd till hudik för ytterligare ett jobbpass mellan 13:30-20:30 Där med hem till söderhamn.
Måndag: Tåg färd Hudiksvall Ännu en gång men denna gång för praktik (inga bestämda tider ännu) sedan åter igen hemfärd på detta
Tisdag: berstår utav samma del som Måndag.

Roligt va? Näe det är ju inget jag vill påstå, och flyttar dock till hudik i mars och då blir det ännu mer, hur ska man orka stå ut ? är bara frågan ?

Vilket som så är min bääjbe fortfarande borta och jag har inga speciella planer inför kvällen, Om jag ska orka dra ut en sväng med erica och jim senare kanske eller om jag är lika död som igår!

sånt som märks, Nu blir det ett varmt vad som gäller TJIING så länge!



20.01.11

Jag ligger helt döende i min säng.. Min bääjbe har nu dragit ännu en gång till vemdalen över helgen och jag saknar mitt hjärta redan! Tomt här utan dig! ska försöka klara mig utan honom i tre dagar nu, helt otroligt ;( Buuhuue...

Ligger här i min stora säng helt ensam och försökt göra ett ryck med att sätta igång med att plugga och få saker och ting gjorda men jag hamnar ju här till slut ändå och får inte ett skit gjort så bläää..bläää..blää!!

döda mig.... Typ så jag känner nu! Allt är hopplöst!!!

Super trött, och tänker sova i tusen år... tjiiiing!


18.01.11

Ligger hemma hos Anna och har precis kollat på en super bra film "taken" den är verkligen se värd må jag säga!! Blir här hela dan så väntar nu bara på att anna ska komma hem på lunch och på att syster yster ska sluta skolan så jag får träffa lill fisen min! Har skit tråkigt just nu med andra ord och ska väll försöka plugga lite för ännu ett prov i morn, dock att jag sket i dagens men får ta igen det så småning om... Bygger bara på mer tyngd av skola skit.. Men såå är det! Nu önskade jag helst att jag gick mitt sista år i skolan så jag kunde få komma ut i arbetslivet istället, för de är tamefan mycket bättre än skolan! Roligare dessutom!

Ska försöka satsa på körkortet så småning om också, så man får körkort när man fyllt arton, blir inte nå avis på alla som skriver i sina statusar på facebook hela tiden att de fått sitt körkort och grejer, Nej Knappt nåå... Jag ska vara minst lika duktig jag med heheh.. Så måste skriva in mig så snart som möjligt och börja övningsköra och rå plugga nu jag med!

Men läre springa ut med plånkan åt älskling nu, TJIING så länge!



Check!

Chefen ringde idag och säger att hon är hos tandläkaren och fixar en tid åt mig för en undersökning för tandblekning, så länge som jag tjatat om detta och äntligen händer det något :D Fick en tid den 27:de för en undersökning som sagt och sen så får vi se om det går som jag vill, sagt säga! Jag håller tummarna hihi..
MIN CHEF ÄR BÄST,  I love her!!!

Har varit en bra start på det här året ändå vill säga, Jag fick min önskelista helt i fylld snarare sagt, Gelénaglar check, Tatuering check, Tandblekning almost check hehe.. Awesome! :D

För övrigt borde jag för tillfälligt sitta och plugga men har inte tagit tag i det ännu, även fast det är prov i morn och jag måste kunna de tills dess! Har bara mig själv att skylla, så får ligga och rå plugga senare i kväll, för ska strax lägga mig i ett varmt bad och koppla av en sväng, kan vara skönt de med ibland. Speciellt när  tankarna bör rensas.. 

Pratade även med Linda idag och i morn får vi se om jag får min praktik, håller även mina tummar inför det! vill så gärna!

Men sånt som märks i morn, God natt kära vänner TJING!


T.I. Feat. Christina Aguilera - Castle Walls


Everyone thinks that i have it all
but it’s so empty living behind these castle walls
these castle walls
if i should tumble if i should fall
would any one hear me screaming behind these castle walls
there’s no-one here at all, behind these castle walls

N.E.R.D - Hypnotize U

Har aldrig tyckt om honom och hans musik, men det här låten is great ! Enyo..




Skola...

Sitter i skolan helt själv nu och har precis varit iväg och prata med två otroligt snälla tanter som hjälp mig med att försöka starta om på nytt och ge järnet!  Jag ska ta åt mig av allt de sagt och bara köra på och lösa mina problem! Evigt tacksam!

Börjar inte förrän om en timme exakt och slutar nog ganska tidigt idag med tanke på att sista lektion är inställd pga att man får jobba hemma ist, vilket låter toppen tycker jag, Lika så imorn bitti, börjar dagen med en skön sovmorgon till 08.55 bättre än ingenting och som sagt en toppen start för mig(:

Har inget bättre för mig så tror jag ska ta och göra ett försök och jobba lite med skolarbeten som jag ligger efter med, så slipper jag dessutom att jobba hemma :) TJING!


16.01.11 - 23:30

Hemkommen från trevliga äventyr i vemdalen med massa trevligt folk. Så är nu mera helt slut och har precis bäddat ner mig i säng med älskliing! Kikade även på solsidan tidigare idag och ställer frågan till mig själv " hur kan jag ha missat detta tidigare?" Hel sköön serie juu! :D Haha...

För övrigt så gruvar jag mig för skola i morn, blir min första dag sen lovet eftersom jag tog några extra dagar ledigt för äventyrliga ävetyr som alltid sitter lika fint ;D Hehe... Men det är en hel del att ta igen däär, ångest!!!...

Får trösta mig själv med att jag fått mina gelénaglar fixade nu, så nu är det bara att öva på att kunna göra de själv nästa gång och blir ännu bättre hihi. ^^

Men nu rinner klockan iväg och jag ska orka morgondagen, vilket kommer vara omöjligt med tanke på att man vänt på dygnen nu.. Ska även försöka hinna ner på kent's och skriva in mig i morn som jag inte får glömma! Men godnatt kära vänner! TJIIING.



It's True

JAG, gjorde det !!! ÄNTLIGEN har min efterlängtade tatuering hamnat på plats, Jag kan inte fatta att jag gjorde det, HEEELT SJUUKT! stolt över mig själv faktiskt hehe ;)






Frågeteckan.


Kärlek!

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag


08.01.11

Idag inväntas jobb mellan 16-21, bad chefen om att få sluta en halvtimme tidigare för jag skulle hinna med tåget hem till söderhamn sen bär jag mig upp till hudik igen på söndag för ett hel pass från 12-20.30!

Så jag ska väll alldeles strax göra mig klar och ta tåget till hudik, men blir dock där två timmar före innan jag börjar, så får kika lite på stan eller kanske ta en sväng förbi pappsen, sånt som märks... kanske går till jobbet och snackar ist med flickorna, hur som helst.

Fick hem mina högtalare igår som jag beställt, Dom duger, så nu spelas det för fulla muggar här :) (Y)


06.01.11

Samma visa idag! Degat i sängen sen jag vaknat, skönt det också det är ju trotts allt lov ;) Hehe..
Precis gjort kladdkaka, Yammii, och försöker även gör mig iordning lite smått för snart blir det lite skoter åkning med bääbee. :)


Instrument av avloppsrör


05.01.11

Har legat hela dagen i sängen och inte orkat rört en fena, och fastnat för flera avsnitt av the price of beauty, med jessica simpson. Hon är ju bara fööör snygg den kvinnan! Talang för att sjunga har hon ju verkligen. Nästan lite skrämmande att se hur folk runt om i värden har det egenligen, vi är alldeles för bortskämmda här i sverige och vissa delar i värden. Helt sjukt!!!

För övrigt så ska jag alldeles strax hoppa in i en dusch för att sedan göra mig klar och dra ut en sväng och även ha ett litet så kallat "möte" hemma hos robin inför vemdalen som vi drar till den 13:de med massa trevligt folk :D De ser vi fram emot :)) Annars så har den här taget varit så otroligt seg så tiden får gärna rinna i väg nu så det händer nå.. :))


N som i Nytt!

Lite nytt stuff från Sebastian Lönn satt inte helt fel, Äntligen har jag fått min efterlängtade väska och en super skön adidas tröja :)) Hihi tusen tack :D

Min hårfärg




willow smith - whip my hair

Grym Tjej!!


RSS 2.0