Your Love Is A Song <3

MY TATTO

 

 


Gokillen!

Gårdagen bestod av hemmakväll hos Carro och Robin, Och vill så gärna ta med mig denna gobiten hem varje gång.. :* man kan inte motstå gofisen juuu ;( ^^


Hahah efter många korttagande på gofisen så förbjöd marcus mig och rädda lillen från kameran >< Haha :D


Någon som var trött sen skulle jag tro ?! :))


28 Februari 2011

Hemkommen från praktiken nu och fick med mig ytterligare 2 kassar med mig hem idag, som vanligt då med andra ord! Man får passa på så länge man är där och har rabatt ;) Heheh.. En kasse till värdens bästa erica också så en till henne och en till mig. Nice de! :) Nu så inom kort kommer erica och jim och plockar upp mig så snurrar vi runt lite och fördriver tiden medans älskliing är på träning, Sen hem för lite Bigbrother kik! (Y) TJIING!


27 Februari 2011

Länge sedan jag sov ut så länge som jag gjorde idag iaf, Sov till kl 12.40. Det var behövliigt, synd bara att hela dagen går bort typ.. Fint väder och allt så jag och mammsen ska ta en promenad till solariumet sen och få i oss lite frisk luft på samma gång. Beställde nyss en extern hårddisk på 1tb som jag behöver till att rensa och formatera om min data så jag slipper radera bort allt, och på samma gång inte samla på mig allt skit på datan så kan jag förvara det på ett annat ställe. :) lämpligt tycker jag! :) 
 


Ikväll så drar jag och älskliing till Caroline och Robin för lite big brother mys hemma hos dom, Det ser vi fram emot :) så jag ska nu kika på gårdagens klipp, nu innan jag och mammsen går ner och solar, så jag hänger med tills ikväll Hehe.. Tjiiing så länge !


26 Februari 2011

Detta kom hem i brevinkastet idag! ME LIKE A LOT!

Kanye West - All Of The Lights ft. Rihanna, Kid Cudi


I'm not dead, just floating...

Mycket sen sist! Men jag överlever trotts allt efter omständigheterna, men rubriken får tala för sig själv..

LADY GAGA - Born This Way (Cover)


Godmorgon!

Godmorgon godmorgon, Vaknade tidigt idag med tanke på att det vart rätt så tidig kväller i går, så sitter nu och tittar på 16 and pregnant och tar det lungt innan jag ska börja göra mig klar för att tåga upp till hudik för lite jobb, gruvar mig redan bara för promenaden till station med tanke på de kalla vädret Buuuurrr...

23.29

kvällen vart en utav dom tråkigaste på länge, nästan så jag själv kröp ur skinnet, planerade att åka ut med erica och jim en sväng men de har som de verkar fastnat i ljusne dock :P, så nu har jag precis bäddat ner mig i min säng och tänkte sätta igång en film innan jag sussar. Saknar min matuuus redan ;( och imorn inväntas jobb, Orkar inte.. ;/

T J I I I I N G ! 

18 Februari 2011

Var till efterlängtade caroline igår och fick träffa gofiisen ^^ Såå sööt och man vill bara själv ha en med engång och helst käka upp gullet :D går inte att motstå rackarn :D Ja, vad säger man, själv är jag ju inte nå avundsjuk på att du faktiskt har egen lägenhet och en liten fin prins till son och en fin familj :);P Inntteee nååååå ;) Du har det bra vännen :) får se om jag själv blir på smällen nu efter någon dag jag varit hos dig ;) Hehhe :D

Slutade klockan 12.00 idag så kom hem och slängde mig i säng som vanligt, och inväntar marcus som ska komma hem med pizza åt oss och så jag få träffa honom innan han sticker till lofsdalen över helgen, Tråkigt, ja visst... Men själv jobbar man så mig det kvittar egentligen ;(

Får se, fredag i dag vilket innebär helg, och jag har inga planer för dagen, så får se vad kvällen har att erbjuda senare :) Men NUU PIZZA MED ÄLSKLIING :D <3 TJIING.

Gav caroline och robin en efterskotts "alla hjärtans dag / flytt present" tills vidare :)








Gooo killen ^^


00.34

Somnade till alldeles för länge och vaknade runt nio tiden så hann inte plugga och drog ut med älskliing en sväng ist ! Så nu har jag legat här medans trötter här brevid redan somnat för länge sen och jag själv sitter vaken och har försökt fixat lite skolarbeten och skickat in allt jag är klart med på nytt, så några enstaka kvar nu sen massvis med prov dock, Dessutom utvecklingsamtal imorgon bitti, så känns välidgt mycket sådäär nu, Orkar inte lyssna på allt jävla trams och få ännu mera ångest, men jag hoppas de ska gå bra ändå!


Now time for some sleep! TJIING..

16 Februari 2011

Ja, då åkte min älskade kusin hem igår, känns väldigt tomt redan! men jag hoppas vi ses inom kort igen...

Helgen bestod utav att hälsa på pappsen i hudiksvall och även så att vi fick följa med honom tills han praktikplats/Jobb eller vad man ska kalla det, där han jobbar som drog och alkohol terapit, som jag tidigare nämnt. Han skulle hålla en föreläsning för ungdomarnas föräldrar om anabola steroider och jag och min lite äldre lilla syster tog till att lyssna, saker som förvånade en lite bit men han var väldigt duktig att prata för sig och höll en jätte bra föreläsning, Gjorde mig en aning glad att se honom trivas så mycket med det han gör.

Alla hjärtans dag blev till en dubbel date på dragonen med älskliing, erica och jim :D Mysigt men vart dock de ända och sedan skulle älskliing på träning, men film mys på kvällen tillsammans fick räcka :) Vi bestämde oss för att inte köpa något till varandra denna gång, och jag är såå glad så länge jag har honom något mer behöver jag inte <3 DU är mitt allt!

från ena till det andra så ligger jag hemma i min säng nu vilket är det bästa stället att slänga sig i när man kommer hem efter en lång dag i skolan och med en huvudverk som plågat en hela dagen lika så som alla andra dagar, Har haft det hela tiden nu under en ganska så lång tid, men vet inte riktigt vad det kan bero på? Så tänkte alldeles strax lägga mig och vile en stund sen blir det ännu mera plugg för att försöka hinna ikapp med saker som ligger och släpar..

Längtar till morgondagen då jag ska få träffa caarrroolllaaaiinee och lill bäsen, hihi:D Så länge sedan man sågs And I can´t wait :D :D

Lite bilder med kusin vitamin <3


Okeej, det börja spåra.. ;P


Grabben som inte kan kolla riktigt i en kamera


Men så fin så, och så lik sin far!





Lite mera hmm i livet!

Typiskt tjej syndrom vid lingon veckan! (A)


Äntliigen!

Så glad jag är, Drog till hudik efter skolan med syster i går för att träffa vår kära kusin vitamin Antonio!
Så stor han blivit och jag hoppas allt går för sig med flytt osv.. <3

För övrigt så är jag hemma idag, får se om jag åker till pappsen igen lite senare för att hälsa på eller om jag bara blir säng liggandes hela dagen, känns behövligt! och här ligger man nu och lyssnar på bandit rock och ska försöka få massa skolarbeten klara idag! samlar lite energi för det bara, sen så tror jag att jag ska ta och gå igenom garderoben som jag tidigare nämnde som aldrig blev gjort! hehe (A) TJIIING!



L O V E


Skolaaa..

Sitter i skolan nu och vill inget annat än att bara åka heeemmm nuu så jag får träffa kusssiiin!! :D

08.02.11

Helt förvånad över att jag igår kväll fick höra att min kära kusin kommer och hälsar på i ca en vecka här i sverige och kommer redan idag sent ikväll, så hoppas på att få träffa honom i morgon!! Såå himla kul, som jag längtat saknat rackarn juu! tror det var mycket som togs åt sist vi pratades vid, såå skönt!

Ännu en dag avklarad på praktiken, och träffa på elin en gammal vän (gud vad hemskt det känns att säga så) men så synd att de ska behöva låta så nu men verkligen roligt att jag träffade på henne idag och fick växla några ord, och hoppas på fler sådana tillfällen! :)

För övrigt så är jag hungrig som ett as!! Så ska väll ta och slänga i mig lite käk sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, om det ist bara blir hemma mys som igår kanske med älskliing :) sånt som märks ! TJIING så länge!

07.02.11

Ojojoj, så trött! Helgen bestod av jobb och en dag avklarad på praktiken idag, nu återstår en dag till på praktiken sen så är det mycket att ta igen i skolan dock! Några hundralappar fattigare för den delan nu också, med tanke på att man inte kan hålla sig i från att köpa en massa kläder när man jobbar/praktiserar på gina tricot! Farligt.. Farligt..!

Men så är tillfället! Hehhe.. (A) Men har dock märkt att alla mina kläder inte får plats i min garderob längre så ska se till att börja rensa alldeles strax och in med det nya ! :D


Lite annat nytt från dom senaste dagarna



When a man loves a woman...

When a man loves a woman
Can’t keep his mind on nothin’ else
He’d trade the world
For a good thing he’s found
If she is bad, he can’t see it
She can do no wrong
Turn his back on his best friend
If he puts her down

When a man loves a woman
Spend his very last dime
Trying to hold on to what he needs
He’d give up all his comforts
And sleep out in the rain
If she said that’s the way
It ought to be

When a man loves a woman
Deep down in his soul
She can bring him such misery
If she is playing him for a fool
He’s the last one to know
Loving eyes can never see

12.44

Nu var jag på väg att gå till tåget en timme före innan den ens ska gå, lika så var det till skolan i går, men sådan tur så vakna marcus och sa att klockan var för fan bara sju! Haha jag blir så less på mig själv... Vad är mitt problem, Har ingen tidsuppfattning längre, Kortslutning i hjärnan ju!!! ;P Hahaha..

Jaja, Nu får man sitta och ta det lungt en timme då iaf ! Positivt. :) TJIING!

05.02.11

Ligger i sängen och drar mig lite efter att jag nästa nyss vaknat, Orkar ännu inte kliva upp även om det börjar bli lite ont om tid. Så ska väll så småning om alldeles strax göra mig klar för lite jobb som väntas mellan 16-21 idag, men tåget går dock inte förrän kl 13.44 då har jag ca 2 timmar på mig att vara i hudik innan jobbet och inte ha någonstans att ta vägen så länge, Får typ gå runt i affärer i omgångar i ca två timmar, så där jätte kul vill jag ju mena.. Pappa jobbar borta i hassela så honom kan jag heller inte träffa, Lite jobbigt med tanke på att det var HUUUR länge sen som helst vi sågs med tanke på omständigheterna...

Men vart så glad att han ringde i morse och pratade lite och bad oss komma och hälsa på honom på jobbet i dag, men tråkigt nog så kunde jag tyvärr varken idag eller imorn så det sög ju verkligen, vill ju hellre vara med honom än att slita på jobbet ju ;( Åhh såå typiiskt.. ;( Buuhuue..

Näe.. Nu ska jag käka frulle och göra mig klar för avgång, TJIING så länge!


Testar

gif animation creator

04.02.11

Har precis varit i väg och solat och fick en tvångs tanke att sola längre än vanligt eftersom det nu var ett tag sen och man hunnit blivit så blek, så brände jag mig en aning dock.. Så nu ligger jag i min säng helt utslagen med frossa.. Lite typiskt med tanke på att jag ska jobba imorn och på söndag så hoppas jag att jag inte blir sjuk tills dess med tanke på att jag gick hem i bara tröja för det var så varmt... eller tjjaaa kanske inte varmt ute precis, men för mig var det ju göö varmt eftersom jag brände mig så pass mycket... Heheh (A) Men håller mina tummar för att slippa de, för har absolut inte råd med detta just nu.

Annars så ska jag väll ta och och vila mig lite nu så får vi se om jag orkar dra mig utåt senare ikväll.. TJIING!

Nelly Furtado - Say it right

Gammalt och bra!

Och en Live verstion...

03.02.11

Det gör ont i mig, Jag saknar dig och jag önskade du vore här så jag kunde ge dig en stor och varm jätte kram och med den ge dig styrka! Alla styrka jag har vill jag ge till dig min kära älskade kusin-vitamin! Jag trodde inte du lyssna på texten i låtar, utan jag trodde du tyckte om musik för hur den är, men insåg sedan när denna låt var till din pappa och jag lyssna med ett öra extra och hörde lyricsen och det kommer från DITT hjärta och jag vet att han hör dig vännen, Jag lovar!



Det var en gång för så länge sen
Du och jag slogs mot dumheten
Vi följdes åt till våra drömmars stad
Vind i håret och vår sikt låg klar

Vi visste allt pojkars övermod

Ett farligt vapen var vår blinda tro
Det var en gång i ett annat liv
Ett annat dom mot ett annat vi och jag

Hör du mig

Hör du mig
Kan du höra mig
Hör du mig
Hör du mig
Allt det här är för dig
Hör du mig
Hör du mig
Kan du höra mig
Allt vi sagt allt vi gjort
Blev en sång för dig

Ambitionen var ett långsamt gift

Du höll ut länge men du föll till sist
Och jag den svage jag står ensam kvar
En sista rest av en utdöd art

Hör du mig

Hör du mig
Kan du höra mig
Hör du mig
Hör du mig
Allt det här är för dig
Hör du mig
Hör du mig
Kan du höra mig
Allt vi sagt allt vi gjort
Blev en sång för dig

Ammunition tog slut till sist

Nu kan ni kalla mig the Sundance Kid
Den fria viljan var vår tonårsdröm
Men vi är bara instinkt bara djur och allt är lögn

Hör du mig

Hör du mig
Kan du höra mig
Hör du mig
Hör du mig
Allt det här är för dig
Hör du mig
Hör du mig
Kan du höra mig
Allt vi sagt allt vi gjort
Blev en sång för dig

Gårdagens Inlägg som hamnat i utkast!

Tjooohheeej, Vad mitt humör och min dag har varit varierande idag, Men nu är jag dryg med lite överskottsenergi och glad för en stund, I Guess... Det är måndag idag vilket innebärde praktik för min del och jag känner allt mer för att börja trivas på de stället jag valt att vara på, alltså Gina Tricot. Chefen sponsrade oss även med en varsin tröja idag utav Wendy top för att sälja lite mer utav dessa ur snygga toppar, Och jag valde denna som på bild här nedan, som även finns i flera olika färger som du kan se genom att klicka här. Fick även lära mig lite utav att stå i kassan idag och det var lättare än vad jag trodde och jag trivs :)

För övrigt så sitter min pojkvän, mamma och syster och tittar fråga olle på tv, Och jag själv ska ta och göra mig klar för sängs för att orka morgon dagen. Godnatt kära vänner, TJIING


RSS 2.0